Burhaniye'de Briç Turnuvası Şöleni

8 Eylül Burhaniye’nin Kurtuluş Günü şenlikleri kapsamında Burhaniye – Ören Briç Festivali turnuvası yapıldı.

Ahmet Akın Kültür Merkezinde gerçekleşen müsabakalarda Genel haricinde üç kategoride müsabaka yapıldı. Dereceye girenlere ödülleri Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Milli Briç oyuncusu Özlem Kandolu, Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Taşdelen, Burhaniye Belediyespor Kulüp Yöneticisi Hakkı Güray Demiröz, Briç Federasyonu Kadın Kurulu Başkanı Tuba Akarcalıoğlu ve Briç Federasyonu İl Temsilcisi Uğur Tarhal tarafından verildi.

Düzenlenen turnuvanın ödül töreninde konuşma yapan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Öncelikle Federasyondan gelen arkadaşlarımıza, Briç oyunu kapsamında burada yarışan yarışmacılarımıza ve tüm misafirlerimize Burhaniye’ye geldiğiniz için teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum. Buradan, buradaki arkadaşlarımız ile birlikte Federasyona sesleniyorum, İnşallah Türkiye Şampiyonasını burada yaparız biz Burhaniye Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü gayreti her türlü yardımı göstermeye hazırız, bugün burada yarışan yarışmacıları ve dereceye giren arkadaşlarımızı tekrardan tebrik ediyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Dünya ve Türkiye şampiyonlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık iki yüz oyuncunun katıldığı müsabakalar oldukça çekişmeli geçti. Üç kategoride yapılan müsabakalarda derece girenler ise şu şekilde oldu;

 

GENEL

1. Hasan Özcan – Mehmet Bayram

2. Sancar Emnalar – Güven Balkancı

3. Çağdaş Özgüngördü – Ali Gül

 

MİX

1. Hakan Serdar Aytaç – Işık Söğütlü

2. Seher Orman – Efkan Orman

 

SENYÖR

İbrahim Halil Ön – Şükrü Ziya Savaş

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 12000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı