Tüm Gezegen ve Ev Yorumları İle Doğum Haritası Çıkarma

İnternet üzerinde yayında olan pek çok doğum (natal) haritası servisi olduğunu görüyoruz. Bu siteleri incelediğimizde, çoğunun sadece astrolojik pozisyon sembollerini gösterdiğini, fakat bu sembollerin ne manaya geldiğini herkesin anlayacağı biçimde izah etmekte yetersiz olduğunu görüyoruz. Halbuki astroloji uzmanı olmayanlar detaylı doğum haritası sonuçlarını bilmek isterler. Bu sebepledir ki astroasist.com olarak kolay anlaşılır yorumları kapsayan bir harita sitesi olarak hizmet veriyoruz.

Doğum haritası hesabı yapmak pek çok teknik bilgi ve donanım gerekliliği olan, oldukça zor bir işlemdir. Bundan dolayı astrolog olmayanların kendisine ait doğum (natal) haritasını çıkarması, gereken astrolojik donanımlara sahip olunmadığı sürece ihtimal dahilinde değildir. Ancak teknolojik destek sayesinde bütün hesaplamaları kolaylıkla yapabilen bilgisayar destekli yazılımlar mevcuttur. Bizler de sitemizi kendi haritanızı kolayca çıkarabilmeniz amacıyla tasarladık.

Astrolojik alanda uzman olmamanız durumunda da kendinize ait son derece detaylı yıldız haritanızı çıkarabilirsiniz. Bunu yapabilmek için doğum anınıza ait gün, ay, yıl ve saat verilerini ve coğrafi konumunuzu girmeniz yeterlidir. Haritamı hesapla butonunu tıklamanızla birlikte saniyeler içerisinde haritanızı çıkarmış olacaksınız.

Doğum haritalarıyla çalışırken hesaplamada kullanılacak olan verilerin doğruluğu büyük öneme sahiptir ki, kimi durumlarda bir iki dakikalık yanlışlığın bile bütün hesaplamayı yanlış çıkaracağını bilmek gerekir. Doğum haritalarının sağlıklı bir şekilde çıkarılabilmesi ve açıklamalarının yapılabilmesi için, doğum günü ve saatinin kesin olarak bilinmesi gerekir. astroasis.com sitemizde ücretsiz olarak kullanıma sunduğumuz doğum haritası hesaplama uygulaması da, gün, ay, yıl ve saat olarak giriş yapacağınız bu bilgilere göre kişiye özel yıldız haritası sonucunu detaylarıyla beraber vermektedir.

Kısaca ifade etmek gerekirse ücretsiz bir doğum haritası astrologların sahip oldukları bilgilerin teknoloji sayesinde özel programlara aktarılmış şeklidir.

Gök günlükleri (ephemeris) tüm tarihler için astrolojik gök cisimlerinin pozisyonlarını tespit etmek için kullanılan teknik verilerden oluşur. Bu verileri inceleyerek, astrolojik gezegen konumlarını görebilirsiniz yine de, gerek harita hesaplaması yapmak ve gerekse yorumlamak noktasında tıkanabilirsiniz. Haritadaki teknik verilerin okunması ancak astrologlar tarafından icra edilebilen zor bir iştir. Bu alanda bir astrologtan profesyonel hizmet alabilir ya da internet sitemizdeki ücretsiz hesaplama yazılımından yararlanabilirsiniz.

Astrolojik göstergelerin kısmen yoruma dayalı kısımları olmakla beraber, aslında çoğunlukla belli anlamları ifade eder. Bundan dolayı yüzde yüz olmasa bile farklı astrologların yaptıkları yorumlar bir birleri ile örtüşür.

Gök haritaları her dakika değişse de, doğum haritası sahibinin doğduğu zaman dilimine göre gökyüzünün bir resmi olması sebebiyle sabittir.

Doğum haritası bir kimsenin doğduğu saatte bulunduğu konuma (enlem/boylam) ilişkin astrolojik açıdan tesir ettiği bilinen Güneş ve diğer gezegenlerin bulunduğu yerleri bilmemize imkan tanıyan bir haritadır.

Eski dönemlerde astrolojiyle ilgili olanların ephemeris aracılığıyla uzun uğraşlar sonucu çıkarmak zorunda kaldıkları doğum haritalarını, şimdiki zamanda teknolojinin yardımı ile anlık olarak oluşturmak ve tüm yorumlarını online olarak görmek mümkün hale geldi.

Yükselen Burcunuz Dış Görüntünüze Ne Kadar Yansıyor?

Yükselenin hesaplanması için gök günlüklerinden yararlanılır. Bu kaynaklar astrolojiyi bilmeyenler için anlaşılması mümkün olmayan teknik içeriklerle doludur. Ephemeristen yararlanabilmek için astroloji alanında üst düzey bilgi ve beceri sahibi olunması gerekmektedir. Yükselen burç ASC (Ascendant) hesaplamada en garanti ve güvenilir yöntemlerin başında bir astroloji uzmanından yardım almak ve çeşitli yazılımlar kullanmak gelir. Bizim uygulamamızı da bu amaçla güvenle kullanabilir, 1. Evinizi net bir şekilde bulabilirsiniz.

Yükselene yerleşen burcun neyi işaret ettiği ve karakter üzerindeki etkileri, hesaplama neticesinde alınan bilgilerle beraber verilmektedir. Yükselen burcun önemi Güneş burcundan dahi yüksektir desek yeridir. Çünkü 1. Ev bilindikten sonra tüm haritanın öbür detayları da gün yüzüne çıkacak demektir. Astrolojinin doğası gereği tahminler mutlaka 1. Eve bağlıdır. Bu da yükselen burcun önem derecesini ortaya çıkaran önemli bir göstergedir aslında. Koordinat ve doğum saatinize ilişkin bilgilerle mutlak surette yükselen burcunuzu öğrenin. Bu, kendinizi daha iyi anlamanızı, insanlara nasıl bir imaj verdiğinizi daha çabuk bir şekilde bilmenizi sağlar.

Sitemizin hesaplama sistemiyle, hiç bir astroloji bilgisine ihtiyacınız olmadan da 1. Ev konumunuzu tespit edebilirsiniz. İzleyeceğiniz yol son derece kolay. Elbetteki doğum saatinizi doğru bir şekilde bilmeniz kaydı ile. Web sitemizdeki yükselen burç bulma formuna, doğum saatinizi ve doğduğunuz şehri yazın, peşinden çıkan hesaplamayı yap butonunu tıkladığınızda işleminiz tamamlanacaktır.

Genelde internette yükselen burç bulma metotları ile ilgili araştırma yaparken bir birinin aynı tabloları görmüşsünüzdür. Yükselen burcun bulunması konusunda sağlıklı netice veren basit bir yükselen burç bulma cetveli yoktur oysa ki. Baktığınız bir çizelgede, coğrafi koordinat bulunmuyor ve sadece Güneşin konumu ve 2 saatte bir yükselen burçlar sıralanmışsa güvenmeyin. Çünkü gerçek yükselen burç bulma işleminde enlem/boylam derecesi, timezone ve bununla birlikte yaz/kış saati uygulaması olmazsa olmaz öneme sahiptir.

Yükselen burç tam olarak doğum anında bulunduğunuz coğrafi konuma göre, doğuda yükselmekte olan burca verilen addır. 12 evlik astrolojik sisteme göre düzenlenmiş olan yıldız haritanızdaki birinci evinizdir. İnsanlar çoğunlukla kendilerini Güneşin bulunduğu burca göre tarif etseler de, dışarıdan bakılınca dışarıdan bakılınca daha farklı biçimde görünebilirler. Çünkü dışarıdan görünüş tam olarak yükselen burcumuz ile ilgilidir.

Herkesçe malumdur ki, Güneş ışıklarından daha fazla faydalanmak için saatler belirli dönemlerde bir saat ileri veya geri alınır. Son birkaç senedir ülkemizde bu yöntem kullanılmasa da, yükselen burcu bulunacak kişinin doğduğu sene bu tür bir uygulamanın yapılıp yapılmadığı tespit edilmeli ve tüm hesaplamalar buna göre yapılmalıdır.

Güneş Burcu Hesaplama Ücretsiz Güneş Burcu Çıkarma

Güneş burcunuz doğal kimliğinizi ve hayatınızın olağan akışı esnasında değişmeden devam eden esas özelliklerinizi ortaya koyar. Bu sizin dünyaya yansıttığınız görüntü, öz varlığınızdır. Gerçekte bir yıldız olan Güneş, sistemin merkezinde bulunur ve aynen bu biçimde Güneş burcunuz da eşsiz kendi kişisel merkezinizi şekillendirir. Kendi kişisel özelliklerinizi anlayabilmek için websitemizdeki burç tespit etme yazılımından yararlanabilirsiniz. Güneş, astrolojideki en büyük güç olduğu gibi, bir doğum (natal) haritasında da en fazla önem atfedilen güç olarak kabul görür. Buradan alınan etki, öz kimliğinizle ve yaşadığınız sürece kim olmaya yaklaştığınızla ilişki içerisindedir. Kapasitenizi toplumla hangi yolla etkileşime aldığınızı ortaya koymakla kalmaz ki aynı zamanda değerlerinizin, hedeflerinizin ve içsel benlik duygunuzun temel taşını oluşturur. İhtiyarladıkça, Güneş burcunun etkisi güç kazanır çünkü bu dönemde, gerçekte kim olduğunuz özelinde kendinizi daha iyi anlarsınız.

Ay Burcunuza Göre Nasıl Birisiniz? Ücretsiz Öğrenin

Ay’ın sembolik anlamda koruyucu olarak Güneş’in çevresinde dolaşması gibi, doğum haritamızdaki Ay da korunma yöntemlerimizi, kendimizi nasıl rahat ve güvende hissettirdiğimizi bildirir.

Çoğu astrolojik hesaplamada olduğu gibi, Ay burcunu hesaplamak için de doğum anına ait verilerin net olarak bilinmesi şarttır. Bu bölümün doğruluğu büyük öneme sahiptir, çünkü yalnızca küçük bir saat farkı çok farklı bir burca işaret edebilir, bu yüzden emin olmak adına mutlaka dikkatli olunması gerekir. Bu bilgilere sahip olmanız durumunda, sitemizdeki gibi iyi hesaplama yapan bir hassas hesaplama uygulaması sağlıklı sonuca ulaşmanıza olanak sağlayacaktır.

Duygusal alanlardaki birçok konuda etkili olan Ay’ın haritadaki pozisyonu astroloji meraklılarının önemini bildikleri temel konulardandır. Doğum haritasında, Ay’ın yer aldığı burç, özellikle dışarıya içgüdüsel anlamda nasıl reaksiyonlar verdiğimizi tespit etmemizi sağlar.

Bir haritadaki Ay burcu yerleşimi içsel dünyamızı ifade ediyor olması sebebiyle duygusal dünyamızla ilgi birçok olay Ay’ın konumlandığı burçla direkt olarak ilgilidir ki, keyfine vardığımız konular hatta alışkanlıklarımız bile Ay burcumuzun etkisi altındaki konulardandır. Duygularımız üzerindeki kesin etkisiyle hayatımızın bütün yönlerini gerçek anlamda etkileyebilir ancak, en önemlisi insanlarla kurduğumuz ilişkiler üzerindeki etkisidir. Doğum haritamızdaki Ay burcu özellikle sevgi beklentimizi, beslenme türümüzü ve duygusal anlamda rahatlama alanlarımızı da yönetir.

Şahsınızın ya da bir başkasının duygusal özelliklerini öğrenmek için, web sitemizdeki Ay burcu hesaplama aracını kullanabilirsiniz. Eğer doğum haritanızda Ay’ın hangi burçta olduğunu bilmek istiyorsanız doğduğunuz tarih, saat ve bölge bilgilerinizi ilgili bölümlere girmeniz gerekiyor. En son olarak butona tıklayın. İşte hepsi bu kadar. Şayet başka birisine ait Ay burcu raporu bilgilerine erişmeyi isterseniz ilgili kişinin doğum bilgilerini, Ay’ın şuanki konumunu merak ediyorsanız, bugüne ait zaman bilgilerini forma girmeniz gerekiyor. Bu işlemden sonra anlık olarak Ay’ın bulunduğu astrolojik pozisyonu ve o pozisyonda hangi anlamlara geldiğini okuyabilirsiniz.

Merkür Burcu Nasıl Yorumlanır? Ücretsiz Yıldız Haritası

Burçlardaki Merkür düşünce biçimimizi, yazman yeteneğimizi ve çevremizle iletişim kurma yöntemimizi anlatır. Bir burçtaki Merkür’ümüz iletişim tarzımız üzerinde etkili olduğundan, ve düşünce sürecimizi ifade ettiğinden dolayı, yaşamımızın her alanını etkiler. Merkür’ün pozisyon aldığı burç, kalıpları tanımlama, bilgileri işleme ve başkalarıyla etkileşimde bulunma şeklimizi koyar ortaya. Natal haritada bulunduğu yere göre değişik anlamlara gelen Merkür burcu, zeka düzeyimizi ve bu zekayı ne tarafa yönlendirdiğimizi gösterir. Yeni tanıştığımız kişinin, gerçekte Güneş’in bulunduğu burcu ile değil, Merkür burcu ile diyaloğa gireriz. Bulunduğu burca göre Merkür’den nasıl etkilendiğinizi anlamak için Merkür burcu sistemimizi kullanıp hesaplama işleminizi yapmalısınız.

Venüs Burcu Hakkında Tüm Detaylar ve Özel Haritanız

Venüs burcumuz değerlerle ilgili olduğundan estetik anlayışımız ve maddi varlıklarımızla ilişkilerimiz üzerinde son derece etkindir. Astrolojik açıdan daha önemlisi, doğum haritamızdaki Venüs sevme tarzımızı, şefkat gösterme şeklimizi, aşk ilişkilerindeki tutumumuzu anlatır. Muhtemel aşkınızla aranızdaki romantik uyumu çıkarmak için Güneş burcuna bakmak en basit yoldur oysa ki, Venüs burcu hesaplaması yapmak tam olarak aşkı anlamanın en etkili yoludur. Venüs Zodyak kuşağında hiç durmadan hareket ederken, 24 saatlik süreçte aşağı yukarı 1° lik yol kateder. Bu, her burçta yaklaşık bir ay misafir olduğu manasına gelir. Buna ek olarak 18 ayda bir kez olmak kaydıyla gerilemeye girer ki, tam konumu anlamanın en iyi yolu doğum haritanızı okumak doğduğunuz günde hangi burçta olduğunu belirlemek için bir Venüs burcu hesaplama sistemi kullanmaktır.

Ücretsiz Mars Burcu Yorumlama Servisi

Mars burcunuzun ne tür etkiler verdiğini öğrenmek, harekete geçme tarzınız ve motive olmak için ihtiyaç duyduğunuz şeylerle alakalı fikir vericidir. Bu bilgiler, enerji düzeyinizi artırmanıza ve yaşamınızı kolaylaştırmanıza yardım edebilir. Astroloji haritanızdaki Mars’ın pozisyonunu kesin bir doğrulukla tespit etmek için Mars burcu hesaplama uygulaması kullanmak avantaj sağlar. Diğerlerine bakarak Mars hareketini hızla sürdüren bir gezegendir ve hangi tarihlerde gerileme hareketi yaptığına göre iki ila yedi ay süreyle burçlarda konaklar. Bilindiği gibi Mars’ın zodyaktaki tam turu yaklaşık iki sene sürer. Bu 2 yıllık döngüyü doğru bir şekilde saptayabilir, an itibarı ile neler yaşadığınıza ve neler hissettiğinize göre kendinize notlar çıkarırsanız, iki yıl sonraki Mars etkisinde nasıl hareket edeceğiniz ve gücünüzü hangi yolla toplayacağınız ile alakalı iyi bir iş yapmış olursunuz.

Jüpiter Burcu Hakkında Tüm Merak Edilenler

Jüpiter’in haritadaki konumu hakkınızda bilinenden çok daha fazla konu içerir, algınızı genişletme ve bilincinizi yükseltme yollarını gündeme getirir. Genişlemeyi temsil eden Jüpiter genelde bu özelliğinin beraberinde yüksek dozda doğruluk serumu getirir. Jüpiter’in bulunduğu burcu gerçek anlamda anlamış olmanız, hayatınıza daha fazla şans davet etmenize de imkan sağlar. Jüpiter konumunu takip etmenin birkaç yolu vardır. Çevrimiçi bir astroloji uygulamasından yararlanarak küçük bir işlemle Jüpiter’inizin konumunu hızlıca öğrenebilirsiniz, tabiki doğuma ilişkin verilerinizi bilmeniz durumunda. Bununla birlikte online Jüpiter burcu tablosunu kullanarak tarihleri ​​de gözden geçirebilirsiniz. Natal haritanız elinizdeyse Jüpiter’inizin yerleştiği burcu buradan da bakabilirsiniz. Şayet net bir şekilde bu pozisyona detaylı şekilde göz atmak isterseniz Jüpiter burcu uygulamamızı kullanabilirsiniz.

Satürn Burcu Nasıl Yorumlanır? Ücretsiz Yıldız Haritası

Bir kuşak gezegeni olarak Satürn, bir burç derecesinde kabaca iki yıl altı ay geçirir ve ilk başladığı yere yeniden dönmesi 28 ila 29 yıl arasında bir zaman sürer. İşte bu tekrar geliş anına Satürn’ün Dönüşü adı verilir ve bu bir olgunluk işaretidir. Bu, benzer yaş grubundaki kişilerin birbirine özdeş yaşam dersleri öğrendiği manasına gelir. Sitemizdeki gibi Satürn burcu tespit etme sistemi vasıtasıyla Satürn’ün konumlandığı pozisyonu anlayabilirsiniz. Doğum haritalarında, Satürn burcu, kendimizi sınırlandırdığımız alanları, korkularımızı ve sorumluluklarımızı işaret eder. Satürn burcu, sorumluluklarımızı nasıl yerine getirdiğimizi izah edebilir ve bununla birlikte, aslında ifade etmekte güçlük çektiğimiz ve üstelik karakterimize ait olarak özümsediğimiz özellikleri de gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 12000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı