Elektronik Sigara Aromaları

İnternette çevrimiçi satış yapan birçok e-ticaret sitesi var. Elektronik sigara satın almak isteyen kişiler öncelikle orijinal ürünü almaya çalışmalıdır. Orijinal olmayan ürünler satın almak tam bir sağlık riskidir. Ayrıca orijinal olmayan ürünleri satın almak da Iqos sigara tütün sigaraları ile aynı zararlı etkileri göstermektedir. Bu da bırakmak bir yana, bağımlılığı artıran bir durum.

Hobi sitelerinde satışa sunulan yüksek fiyatlı e-sigaralar ekonomik açıdan da önemli dezavantajlara sahiptir. Resmi ve güvenli satış sayfalarından satın almalısınız. Farklı ödeme seçenekleri ve cazip fiyatlar ile satın alabileceğiniz elektronik sigara modellerine göz atabilir ve ihtiyacınıza uygun bir model satın alabilirsiniz.

Elektronik sigaralar içerik olarak tütün sigaralarından tamamen farklıdır. Bu nedenle sigarayı bırakmak amacıyla kullanılmaktadır. Tütün sigaralarında yaklaşık 4.000 toksik madde bulunmaktadır. İnsan sağlığını olumsuz etkileyen bu toksinler yüksek oranda heets sigara nikotin içermektedir. Bu da bağımlılığı artırır. Bu durumun önüne geçmek için birçok yöntem denendi ancak bugüne kadar en popüleri elektronik sigara oldu.

İlk olarak Çin’de ortaya çıkan elektronik sigara, minimum miktarda nikotin içerir. Bu sayede sigaradan kademeli olarak çıkış sağlanmaktadır.

Elektronik sigara modellerini seçip kullandığınızda çevrenize ve sağlığınıza zarar vermezler. Normal tütün sigaralarında bulunan nikotin hem kullanana iqos sigara hem de çevresindekilere zarar verir. Elektronik sigara kullanarak sağlığınızı koruyabilirsiniz. Elektronik sigarayı temizlemek de çok basit ama daha az önemli değil.

Elektronik sigarada parçalara ayrılmış kısımlar bulunmaktadır. Buharlı pişiriciyi ve özellikle vücudunuzu temizlemeniz çok önemlidir. Bu, airbrush’ı ılık suya koyarak veya ılık suya batırarak yapılabilir. Aroması ve tortusu olan likitin temizlenmesi de çok önemlidir. Her kullanımdan sonra temizlenip tekrar kullanılmasında fayda vardır. Temizlenmezlerse aromaları ve tatları bozulur ve e-sigara içmek eskisi kadar keyifli olmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 12000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı