İrsap İthal Dekoratif Çelik Radyatörler

Maxroom sunmuş olduğu geniş dekoratif radyatör koleksiyonu ile her türlü projeye her ihtiyaca cevap vermektedir. Temsilciliğini yaptığı İrsap İtalyan döküm çelik radyatör ve kolonlu radyatör üreticisi IRSAP, 1963 yılında Rovigo ‘da kuruldu. Kuruluşundan üç yıl sonra 1967’de Irsap, TESI dekoratif kolonlu radyatör üretimini başlattı. O zamanlar İtalya’da borulu radyatörler hala bilinmiyordu ve IRSAP pazarda bir ilkti. Tesi koleksiyonu radyatörler, hem İtalyada hem de tüm Avrupa’da kolonlu radyatörlerin hayatımıza girmesinin yolunu açtı. Retro ve endüstriyel bir görünüme sahip Tesi serisi kolonlu radyatörler, ilk üretiminden elli yıl sonra dahi büyük bir beğeni toplamakta ve küçük, büyük prestijli projelerde kullanılmaktadır.

Irsap, 1981 yılında İtalya’da üretilen ilk banyo radyatörü (havlupan) NOVO ile piyasaya çıktı. NOVO, radyatörlerin  sadece ısıtma elemanları olarak değil, aynı zamanda bir dekor veya aksesuar olarak kullanılmasının yolunu da açtı. Böylelikle, evlerimizde ihtiyacımız olduğu için var olmak zorunda olan, ama hoşlanmadığımız radyatörler, aynı zamanda birer aksesuar veya dekorasyon objesi olarak sevdiğimiz ürünlere dönüştüler. Irsap radyatörler, geniş  renk, ölçü ve tasarım çeşitliliği ile her türlü ihtiyaca cevap vermektedir.

Son yıllarda oluşturdukları Termoarredi konsepti ile, Avrupa’nın en ilgi çeken dekoratif radyatör koleksiyonlarından birini oluşturdular. Dedalo, Face, İmmagina, M’ama, İt is, Orimono ve daha bir çok model, renk ve dokuları ile mekanlara ve projelere değer katacaktır.

Maxroom’un temsilciliğini yaptığı İrsap İtalyan dekoratif radyatör koleksiyonu için 0850 225 05 09 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 12000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı